Välj en Kia EV6 till familjen

Det finns en hel del att ta ställning till när du ska köpa en ny bil till familjen. Inte minst har du behov av förvaringsutrymme och en drivmedelslösning som inte bara är bra för miljön utan också för plånboken. Bilen ska dessutom vara säker och rymlig.

Den moderna och snabba elbilen Kia EV6 har allt som en familjebil behöver. Förutom modern teknik, hög säkerhet och prisbelönt design är Kia det tredje största bilmärket i Sverige. Du kan med andra ord känna dig trygg när du väljer Kia.

Prioritera flexibilitet och gör en bra affär

På bilweb.se kan du välja en Kia EV6 med ett generöst lastutrymme och möjlighet att fälla baksätena för att rymma mer. Med denna moderna och välutrustade elbil kommer du riktigt långt på bara en laddning. Kia har gott rykte och med modellen EV6 får du en riktig vinnare för hela familjen. Kia är dessutom det mest populära bilmärket bland privatpersoner överlag, vilket är ett gott betyg.

Kör miljövänligt

Den nya satsningen på elbilsvarianten har tagit Kia till nya höjder. Kia EV6 vann Årets Bil 2022 och bokstavligen körde om konkurrenterna i samma kategori. Kia kan nu även erbjuda privatpersoner och barnfamiljer möjligheten att köra miljövänligt. På marknadsplatsen bilweb.se kan du hitta en Kia EV6 med högt andrahandsvärde till en låg ägandekostnad. Denna marknadsledande bil har dessutom en 7-årig nybilsgaranti med möjlighet till förlängning, vilket kan spara ytterligare pengar när det gäller service och eventuella reparationer.

Du hittar en mängd pålitliga återförsäljare på bilweb.se som garanterar dig och din familj en smidig affär, vare sig det gäller en fabriksny Kia EV6 eller en begagnad. Det finns även möjlighet att privatleasa din nya Kia till ett förmånligt månadspris. Rymligheten, den miljövänliga körningen, säkerheten, köregenskaperna och den ultrasnabba laddningen gör Kia EV6 till den ultimata familjebilen. Du kan alltid välja att provköra bilen först och se med egna ögon att barnvagnar och barnstolar verkligen får plats. Du ska dock vara medveten om att Kia EV6 är familjebilen som kör ifrån en Lamborghini. Kia kan tävla med sportbilarna med hela 585 hästkrafter och älskas såväl av bilfantaster som barnfamiljer.